Nieuws

In het kader van de Baby Loss Awareness Week is er op 13 oktober 2023 een artikel gepubliceerd in enkele regionale dagbladen (Noord-Hollands Dagblad, Haarlems Dagblad/ IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en de Gooi- en Eemlander).

Het artikel gaat over mijn boek (‘Broertje dood’), het boek van Rimke van der Geest (‘Sigur – voor even en altijd’) en over een boek dat op 23 november 2023 verschijnt bij Uitgeverij Lente (‘Mama, ik kom jou wel troosten – de impact van babysterfte op broers en zussen’, geschreven door Brigit Nieuwenstein).

De boeken van Rimke en Jelte zijn nu als voordelig pakket te bestellen bij de webshop van Uitgeverij Growing Stories (€ 25,- inclusief verzendkosten): https://www.growingstories.nl/product-page/pakket-sigur-en-broertje-dood.

Het boek van Brigit Nieuwenstein is al te pre-orderen bij Uitgeverij Lente: https://uitgeverijlente.nl/mamma-ik-kom-jou-wel-troosten/.

Voor het krantenartikel over de drie boeken, zie https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20231012_63453261 of raadpleeg onderstaande pdf.